Over ons

Welkom bij Athos-Advocaten

 

Athos-Advocaten werd opgericht in 1998 en groeide sindsdien stelselmatig uit tot een middelgroot advocatenkantoor te Brussel.  Sedert meerdere decennia heeft Athos-Advocaten zich ontwikkeld tot een sterk merk, gedragen door een gemotiveerde ploeg van gespecialiseerde advocaten en medewerkers.  Athos-Advocaten bestaat uit een team van advocaten, voornamelijk gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan overheden en publiekrechtelijke instellingen, van wie meerdere advocaten met meer dan 15 jaar tableau-ervaring.

 

Bij het ontstaan van Athos-Advocaten werd de nadruk gelegd op het aanbieden van juridische diensten aan publiekrechtelijke entiteiten.  Athos-Advocaten is in het administratief recht (met de klemtoon op overheidsopdrachten) snel een grote speler geworden en heeft een breed bestand van (semi)publieke klanten uitgebouwd. 

 

In de loop van de jaren heeft Athos-Advocaten zich tevens toegelegd op andere rechtsdomeinen zoals het vennootschaps- en handelsrecht, aansprakelijkheid- en verbintenissenrecht, bouw- en vastgoedrecht, sociaal recht (met de nadruk op het ambtenarenrecht), wat het dan ook vandaag tot een gespecialiseerd en succesvol advocatenkantoor maakt voor zowel de publieke als de private markt.

 

Athos-Advocaten staat garant voor een goed uitgebalanceerde en doorgedreven juridische expertise, zodat het een betrouwbare en professionele partner vormt voor elke klant.

 

Athos-Advocaten

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.