Expertise

Publiek- en administratief recht + PPS structuren

Athos-Advocaten verstrekt daarnaast advies over de verschillende aspecten van het functioneren van publieke entiteiten, contracten met en door publieke overheden, PPS-structuren, enz.

 

Het kantoor staat zowel overheden op federaal, gewestelijk en lokaal niveau bij in het kader van adviesverlening en in gerechtelijke procedures, zowel voor de Raad van State, administratieve rechtscolleges als de burgerlijke rechtbanken.

 

Naast het uitwerken en realiseren van PPS-structuren in overleg met de klant adviseert het kantoor klanten ook bij het herstructureren van hun interne organisatievorm.

 

Athos-Advocaten adviseert en begeleidt diverse klanten bij complexe materies inzake milieurecht, bodemsanering en afval.

 

Athos-Advocaten heeft tenslotte een specifieke kennis opgebouwd in zowel de redactie, adviesverlening en vertegenwoordiging in rechte over materies aangaande ruimtelijke ordening en omgevingsvergunningen.

 

            Hoofdverantwoordelijken van het team:

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.