Expertise

Ambtenaren-, tucht- en arbeidsrecht

Athos-Advocaten bezit een grondige kennis van de rechtspositie van overheidspersoneel, zowel statutair als contractueel, met de nadruk op een diepgaande kennis van het tuchtrecht.

 

Athos-Advocaten beschikt over een ruime ervaring en expertise met betrekking tot alle juridische aspecten van human resources management. Het is onze doelstelling om cliënten kostenefficiënt, proactief en pragmatisch advies te bieden dat hen toelaat betere beleidsmatige beslissingen te nemen.

 

Athos-Advocaten staat onze klant bij in het opstellen, naleven of beëindigen van een arbeidsovereenkomst of bemiddelen in een arbeidsconflict. Athos-Advocaten is een betrouwbare partner in zowel de redactie van een arbeidsovereenkomst of -reglement, adviesverlening als de vertegenwoordiging in rechte voor de hoven en rechtbanken.

 

Ook bij het opstellen van een bedrijfspolitiek in zaken zoals privacy op de werkvloer, gebruik van internet en sociale media onder de arbeidstijd, of het opstellen van contracten met bijvoorbeeld handelsvertegenwoordigers en handelsagenten, of van samenwerkings- en dienstverleningsovereenkomsten kunt u rekenen op Athos-Advocaten als adviseur.

 

            Hoofdverantwoordelijken van het team:

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.