Expertise

Aansprakelijksheids-, verbintenissen- en verzekeringsrecht

Athos-Advocaten treedt regelmatig op inzake aansprakelijkheidsgeschillen voor financiële tussenpersonen en kredietinstellingen, ondernemingen, aannemers en architecten, publieke entiteiten, bestuurders en directieleden van vennootschappen, intercommunales of andere semi-publiekrechtelijke entiteiten, bedrijfsrevisoren en boekhouders, enz.

 

Ons team heeft zich daarnaast in alle domeinen van de verzekeringssector gespecialiseerd. Wij geven regelmatig advies over verzekeringsbemiddeling en over de regels inzake de controle van verzekeringsondernemingen.  

 

Om een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden, werkt het team van het Aansprakelijkheids-, Verbintenissen- en Verzekeringsrecht nauw samen met de advocaten van andere teams die gespecialiseerd zijn in andere rechtstakken, zodat de klant te allen tijde kan rekenen op een professionele en deskundige behandeling van het dossier.

 

De juridische diensten die Athos-Advocaten aanbiedt, omvatten onder meer het adviseren over schadegevallen, het verlenen van bijstand bij het onderhandelen van samenwerkingsovereenkomsten, het opstellen of updaten van verzekeringspolissen en het beslechten van geschillen. Juridisch advies wordt tevens verleend aangaande de verenigbaarheid van verzekeringsproducten met de wettelijke en reglementaire bepalingen inzake het verzekeringsrecht.

 

            Hoofdverantwoordelijke van het team:

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer.